HiCAD Parinno Techniek Wijchen
flexibele mogelijkheden dienstverlening

Werkwijze

Graag bespreek ik samen met u wat uw wensen zijn ten aanzien van onze samenwerking. De mogelijkheden zijn flexibel, onderstaand een aantal opties.

op uurbasis bij u op locatie

Ik werk op uw systeem met mijn eigen HiCAD-licentie die ik online kan benaderen. Ik ben ook in het bezit van de staalbouw- en plaatwerkmodule van HiCAD en Helios. 

De werkzaamheden zijn werktuigbouwkundig van aard, bij voorkeur machinebouw of industrieel plaatwerk. Onder uw begeleiding wordt door mij een machine bedacht, ontworpen en geconstrueerd. 

De engineeringswerkzaamheden vallen onder uw verantwoording. De werkzaamheden worden  wekelijks aan u doorbelast.

op uurbasis OP KANTOOR

Ik werk met mijn eigen HiCAD-licentie, maar maak geen gebruik van Helios.

De werkzaamheden worden in een persoonlijk overleg bij u op locatie of bij mij op kantoor toegelicht. Als er weinig uitleg nodig is kan dit eventueel ook telefonisch of per mail.

Ik kan een compleet nieuwe machine ontwerpen op basis van ideeën en schetsen. Facturatie vindt plaats in 3 delen; bij oplevering van het grove ontwerp, als het volledig samengestelde 3D-model klaar is en als het project volledig uitgewerkt is. U kunt de machine alleen laten ontwerpen of laten ontwerpen en construeren.

Voor kleinere bedrijven bestaat de mogelijkheid om de werkvoorbereiding uit handen te nemen zodat alles klaar ligt om snel te kunnen produceren of uit te besteden.

AANGENOMEN WERK

Het werk wordt door mij aangenomen als een duidelijk omkaderde opdracht tegen een van te voren afgesproken prijs. Alle gegevens moeten dan exact bekend zijn.

Scroll naar boven