Neem contact op met Parinno Techniek

Goed voorbereid aan de productie van nieuw plaatwerk beginnen? Laat de 3D-tekeningen, constructieplannen en werkvoorbereiding over aan Parinno Techniek. Als HiCad-tekenaar en engineer voor fabrieksinstallaties, plaatwerk, scheeps- en machinebouw in Gelderland verzorg ik innovatieve ontwerpen voor elk technisch vraagstuk. Bel 024 - 373 97 85, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Parinno Techniek

Woeziksestraat 495

6604 CE Wijchen

Routebeschrijving

024 - 373 97 85

06-13 18 94 41

info@parinno.nl

Reviews

Auteur Ted van den Broek - Director at Alumeco NL BV - 13 oktober 2014

“Gedreven, eerlijk en meer dan punctueel. Marcel is een betrouwbare partner wanneer het gaat om het tekenen en nesten van geavanceerd plaatwerk. Marcel komt tevens met oplossingen voor engineeringsvraagstukken en is een sparringpartner voor de lokale engineers.”

- Ted van den Broek was een klant van Marcel Hartgers.

Vacatures

Parinno Techniek is een engineeringsbureau waarbij je ook regelmatig bij klanten op locatie werkt. Je werkt intern het meest met HiCad en bij klanten met HiCad of AutoCad.

Lijkt het je wat om hier te komen werken, dan kan je vrijblijvend een open sollicitatie sturen. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en je brief met cv wordt bewaard. Er wordt verwacht dat je in ieder geval enige ervaring met AutoCad hebt en/of een 3D tekensysteem. Je kan hier veel werkervaring bij verschillende bedrijven opdoen. In deeltijd werken behoort ook tot de mogelijkheden.